Penoza: The Final Chapter (16 jr.)

Diederik van Rooijen

Penoza: The Final Chapter

Bij ons te zien vanaf:

28 nov 2019

Cast:

Monic Hendrickx, Stijn Taverne, Sigrid ten Napel, Niels Gomperts, Olga Zuiderhoek, Hajo Bruins, Raymond Thiry, Gustav Borremans, Loek Peters, Medina Schuurman, Jacqueline Blom, Peter Blok, Maarten Heijmans, Charlie Chan Dagelet

Regie: Diederik van Rooijen

Speelduur: 116 min

Genre: Drama, Thriller

Op maandag 18 november vindt in Pathé Tuschinski de première plaats van Penoza: The Final Chapter. Omdat de makers de enorme schare trouwe fans niet langer willen laten wachten zal de film die avond tegelijkertijd landelijk in première gaan in een aantal bioscopen. Een unieke gelegenheid om de film 10 dagen eerder te zien dan de langverwachte release. Je kijkt vooraf de film eerst naar de livestream van de rode loper bij Tuschinski. Voor wie geen kaartje weet te bemachtigen, draait de film vanaf 28 november in de bioscopen.

Programma
Inloop/start livestream rode loper - 19.00 uur
Voorspelling start film - 19.30 uur (afhankelijk van de livestream in Tuschinski)

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Let op: De wettelijke leeftijdskeuring, 16 jaar, wordt strikt nageleefd. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je helaas geen toegang bij voorstellingen van 16 jaar en ouder, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle wordt om legitimatie gevraagd. 

selecteer datum en tijd

MA 18 NOV

deze week bij dnk