Party Piet Pablo de Film

En de gestolen cadeaus

Party Piet Pablo de Film

Bij ons te zien vanaf:

11 okt 2018

Cast:

Party Piet Pablo, Love Piet, Meisjespiet, Stresspiet en Sinterklaas

Regie: Okke Verberk

Speelduur: 67 min

Genre: Kinderfilm

De stoomboot is onderweg naar Nederland en Vlaanderen met aan boord Sinterklaas, alle pieten, bergen pepernoten en niet te vergeten de duizenden cadeaus voor alle kinderen. Meisjespiet is volop bezig met het inpakken van de laatste pakjes. Love Piet en Party Piet Pablo repeteren hun nieuwe hits voor de live concerten en Sinterklaas doet zijn een middagdutje. Kortom, het lijkt erop dat alles dit jaar vlekkeloos gaat verlopen. Niet wetende dat meneer van Driel al jaren geen cadeau krijgt en zich op een plannetje beraadt. De reden daarvan wordt in deze film al snel duidelijk… Wanneer je je niet gedraagt is de kans aanwezig dat je overgeslagen wordt. Eenmaal in het land beginnen Sinterklaas, Party Piet Pablo, Love Piet, Meisjespiet en alle andere Pieten in de nacht met het vullen van schoentjes en het brengen van cadeaus. Meneer van Driel besluit ze te achtervolgen, om vervolgens de cadeaus te stelen voordat de kinderen wakker worden. Hij blijkt geen rekening gehouden te hebben met alle obstakels die hij tegen komt, zoals deuren die op slot zitten, alarmsystemen en grote enge honden die in de huiskamers slapen. Hoe doet Sinterklaas dat dan?

Meneer van Driel besluit om zich te verkleden als Party Piet Pablo, en op het moment dat de kinderen wakker worden netjes aan te kloppen om te vertellen dat het verkeerde cadeautje gebracht is. Hij belooft een nieuw cadeau te brengen. Ook alle bekende YouTubers en meneer Kaasgaaf & mevrouw Suikerspin zijn het slachtoffer van deze daad geworden. Wanneer er geen nieuwe cadeaus gebracht worden besluiten ze met Sinterklaas te gaan bellen om te vertellen wat “Party Piet Pablo” heeft gedaan. Wanneer Pablo de schuld krijgt wordt hij erg verdrietig, en doet hij er alles aan om zijn onschuld te bewijzen. Gelukkig gelooft zijn grote liefde Love Piet hem. Zij helpt Party Piet Pablo op welke manier ze maar kan.

Het bewijs aanleveren blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn. Op hete daad betrappen is lastig en bewijs verzamelen is lastig. Toch moet er een oplossing zijn. Party Piet Pablo en Love Piet besluiten om de boef met videobeelden te betrappen. Of dat goed komt, en of meneer van Driel zijn excuses aan Sinterklaas, de populaire YouTube-Pieten en aan de kinderen aan zal bieden zie je in deze sensationele sinterklaasfilm!