Op stap met Dirk Scheele

Bert Pentraat

Op stap met Dirk Scheele

Bij ons te zien vanaf:

12 jul 2018

Cast:

Dirk Scheele, Anky van Grunsven, Mylène, Peter Lusse, Rosanne, Joes Boonen

Regie: Bert Pentraat

Speelduur: 60 min

Genre: Kinderfilm

Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes. Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Aapie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee. Met gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.

Jouw kaart is geld waard!
Wist je dat jouw kaartjes voor de film Op stap met Dirk Scheele geld waard zijn? Op vertoon van je filmtickets bij de Informatiebalie van DNK krijg je 50% korting op het 2e kaartje voor de theatervoorstelling Huis-, tuin- en keukenavonturen van Dirk Scheele op zondag 28 oktober om 13.30 én 16.00 uur*.

* Deze actie is alleen geldig voor 1e rangs kaarten, niet inwisselbaar voor geld en er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

selecteer datum en tijd

WO 18 JUL