20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Melk

Spotlight

Regie: Stefanie Kolk Speelduur: 97 min Pauze: nee Genre: drama

Robin (Frieda Barnhard) en Jonas (Aleksej Ovsiannikov) keren na de stilgeboorte van hun kindje verslagen terug naar huis. Terwijl ze proberen te begrijpen en een begin te maken met het verwerken van wat er is gebeurd, beginnen Robins borsten melk aan te maken. Eerst weet ze niet wat ze ermee aan moet, maar dan vormt zich het plan om de melk te doneren aan vrouwen die het voor hun eigen kindje kunnen gebruiken. Als dit moeilijker blijkt dan verwacht, vult hun huis zich langzaam met flesjes. Jonas trekt erop uit en Robin sluit zich aan bij een club wandelaars-in-stilte, maar rond haar donatieplan groeit in Robin een verbeten vastberadenheid.

Melk is Stefanie Kolks eerste lange speelfilm, en een indrukwekkende prestatie. Het script schreef Kolk samen met Nena van Driel (Kiddo), en beiden werkten eerder samen met Frieda Barnhard – ijzersterk als de in zichzelf gekeerde Robin, die zoekt naar een manier om verder te kunnen. Een ingetogen film zonder opsmuk, die ontroert en een onderwerp bespreekt dat zelden zichtbaar wordt gemaakt.

Na afloop van beide vertoningen is er een Q&A met regisseur Stefanie Kolk. Let op: de film is Nederlands gesproken en wordt beide keren Engels ondertiteld; op vrijdag 8 maart is het nagesprek in het Nederlands, op zaterdag 9 maart is het nagesprek in het Engels

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken | OV = Originele Versie (met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update:

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.