20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Marathon: Dune Part One & Two

Denis Villeneuve

Regie: Denis Villeneuve Speelduur: 322 min

Ben jij een echte Dune-fan en wil jij voordat je ‘Dune: Part Two’ gaat kijken je geheugen nog even opfrissen? Kom dan op zaterdag 2 maart naar de Dune Marathon en bekijk de films op de ultieme manier: op het witte doek! Zo kun je in één avond genieten van beide delen!

Programma
18:30 – start film ‘Dune: Part One’
21:15 – Pauze
22:00 – start film ‘Dune: Part Two’

Dune: Part One
De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune: Part One, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert. Dune: Part One vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Dune: Part Two
In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Bekijk ook

| Filmzaal 5