Marathon: Fantastic Beasts

David Yates

Marathon: Fantastic Beasts

Bij ons te zien vanaf:

17 nov 2018

Cast:

Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Dan Fogler, Claudia Kim, Jude Law, Johnny Depp, Callum Turner

Regie: David Yates

Speelduur: 267 min

Genre: Avontuur

Ben jij ook gek op de wereld van Harry Potter en Newt Scamander? Beleef dan een magische avond tijdens de Fantastic Beasts Marathon op zaterdag 17 november!
Dé kans om nog eens te genieten van het eerste deel van 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' én van het gloednieuwe 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'!
Voor slechts €14,- (exclusief 3D-bril) beleef jij deze fantastische avond al op het witte doek!

Programma
19:00 - Fantastic Beasts and Where to Find Them 3D
21:45 - Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 3D

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.