20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Ladies Night: Zwanger & Co

Johan Nijenhuis

Regie: Johan Nijenhuis Speelduur: 113 min Genre: komedie,romantiek

Verloskundige Merel weet dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens. Terwijl haar familie in rap tempo groeit, besluit ze voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

Dames opgelet! Op woensdag 6 juli is het weer tijd voor de Ladies Night! Deze editie met de heerlijke romkom ‘Zwanger & Co’. Leuke gastbedrijven, een welkomstdrankje, een goodiebag én de première van Zwanger & Co, dat mag je toch niet missen?!

Ladies Dinner @Van der Valk
Zin in de Ladies Night , maar wil je vooraf ook nog eens genieten van een heerlijk 2-gangen diner bij Van der Valk? Dat kan! Kies bij het selecteren van je kaartje dan voor ‘Ticket + Ladies Dinner Van Der Valk’ en reserveer je plaatsen ook direct bij Van der Valk via deze link. Op vertoon van je combi-ticket beleef je dan vanaf 17.00 uur de ultieme Ladies Night!

Let op: het 2-gangen diner bestaat uit een hoofdgerecht + voorgerecht óf dessert: voorgerecht (asperge-crèmesoep) | hoofdgerecht (keuze uit asperge zalm of asperge vega) | nagerecht (witte chocoladepassie).

Zwanger & Co
Hoeveel familieleden passen er op één roze wolk? Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Haar familie groeit in rap tempo en de aankomende ouders worden flink op de proef gesteld. Veertigplussers Annet en Theo proberen met de nodige hulp nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens ongepland zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij bij zijn eerste leg gemist heeft. Merel besluit uiteindelijk om voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft, en de hormonen door haar lijf gieren, is daar opeens de charmante ambulancebroeder Luuk die haar leven op zijn kop zet.

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken | OV = Originele Versie (met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update: