Ladies Night: Zwaar Verliefd!

Jamel Aattache

Ladies Night: Zwaar Verliefd!

Bij ons te zien vanaf:

10 okt 2018

Cast:

Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Davy Eduard King, Abbey Hoes, Jamie Grant, Sarah Chronis, Liza Sips

Regie: Jamel Aattache

Speelduur: 86 min

Genre: Komedie, Romantiek

Ladies opgelet! Op woensdag 10 oktober is het weer tijd voor de Ladies Night, met deze editie de heerlijk romantische komedie 'Zwaar Verliefd!'
De Ladies Night begint om 19.00 uur en de film zal starten rond 20.00 uur. De kaartjes voor deze bijzondere avond bedragen €12,50 per persoon. Wees er snel bij want OP=OP!

Zwaar Verliefd!
De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én in de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens’ labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. 

NB Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een dag voor aanvang te worden opgehaald.

Gastbedrijf
Lijkt het je leuk om je bedrijf te promoten voor een enthousiaste groep dames? Of ken je iemand die hier interesse in heeft? Stuur ons dan een mail.

selecteer datum en tijd

WO 10 OKT