Ladies Night: Singel 39

Frank Krom

Ladies Night: Singel 39

Bij ons te zien vanaf:

08 mei 2019

Cast:

Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Steyn de Leeuwe, Fabrice Deville, Gerard Cox

Regie: Frank Krom

Speelduur: 120 min

Genre: Komedie, Romantiek

Ladies opgelet! Op woensdag 8 mei is het weer tijd voor de Ladies Night, met deze editie de romantische komedie 'Singel 39'!
De Ladies Night begint om 19.00 uur en de film zal starten rond 20.00 (zaal 1) en 20.30 uur (zaal 2). De kaartjes voor deze sfeervolle avond bedragen €14,00 per persoon. Wees er snel bij want OP=OP!

Singel 39
Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

NB Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een dag voor aanvang te worden opgehaald.

Gastbedrijf
Lijkt het je leuk om je bedrijf te promoten voor een enthousiaste groep dames? Of ken je iemand die hier interesse in heeft? Stuur ons dan een mail.

selecteer datum en tijd