Ladies Night: Onze Jongens in Miami

Johan Nijenhuis

Ladies Night: Onze Jongens in Miami

Bij ons te zien vanaf:

29 jan 2020

Cast:

Jim Bakkum, Eva van der Wijdeven, Martijn Fischer, Juvat Westendorp, Malik Mohammed

Regie: Johan Nijenhuis

Speelduur: 120 min

Genre: Komedie

Ladies opgelet! Op woensdag 29 januari starten we het Ladies Night-jaar weer goed met de spetterrende film 'Onze Jongens in Miami'!
De Ladies Night begint om 18.30 uur en de film zal starten rond 19.30 (zaal 3 & 4), 19.45 (zaal 5) en 20.00 uur (zaal 2). De kaartjes voor deze sfeervolle avond bedragen €14,50 per persoon. Wees er snel bij want OP=OP!

Onze Jongens in Miami
In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

NB Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een dag voor aanvang te worden opgehaald.

Gastbedrijf
Lijkt het je leuk om je bedrijf te promoten voor een enthousiaste groep dames? Of ken je iemand die hier interesse in heeft? Stuur ons dan een mail.

selecteer datum en tijd

 

Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Iedere maandag vanaf 17:00 staat het programma voor de komende speelweek online. Volgende update: MA 27 JAN