Ladies Night: Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Aniëlle Webster

Ladies Night: Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Bij ons te zien vanaf:

27 nov 2019

Cast:

Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade, Kay Greidanus, Leopold Witte, Jim Bakkum, Fred van Leer, Tina de Bruin, Henry van Loon, Patrick Martens, Robert de Hoog, Leny Breederveld

Regie: Aniëlle Webster

Speelduur: 120 min

Genre: Komedie

Ladies opgelet! Op woensdag 27 november is het weer tijd voor de laatste Ladies Night van 2019, met deze editie de hilarische komedie 'Huisvrouwen Bestaan Niet 2'!
De Ladies Night begint om 19.00 uur en de film zal starten rond 20.00 (zaal 1) en 20.30 uur (zaal 2). De kaartjes voor deze sfeervolle avond bedragen €14,00 per persoon. Wees er snel bij want OP=OP!

Huisvrouwen Bestaan Niet 2
In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood-film van de feestdagen!

NB Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een dag voor aanvang te worden opgehaald.

Gastbedrijf
Lijkt het je leuk om je bedrijf te promoten voor een enthousiaste groep dames? Of ken je iemand die hier interesse in heeft? Stuur ons dan een mail.

selecteer datum en tijd