Ladies Night: De Matchmaker

Jeroen Houben

Ladies Night: De Matchmaker

Bij ons te zien vanaf:

18 apr 2018

Cast:

Benja Bruijning, Ariane Schluter, Georgina Verbaan, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Annet Malherbe

Regie: Jeroen Houben

Speelduur: 92 min

Genre: Komedie, Romantiek

Ladies opgelet! Op woensdag 18 april is het weer tijd voor de Ladies Night, met deze editie de heerlijke romantische komedie 'De Matchmaker'!
De Ladies Night begint om 19.00 uur en de film zal starten rond 20.00 uur. De kaartjes voor deze bijzondere avond bedragen €12,50 per persoon. Wees er snel bij want OP=OP!

De Matchmaker
Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo-video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder? Chris maakt stiekem een filmpje over Marja, maar wanneer deze online komt, stromen de reacties van mannen binnen. Na enige verbazing durft Marja, met Chris als matchmaker, het datingavontuur aan te gaan. En zo belanden ze in allerlei gekke, hilarische en soms ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek…  

NB Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een dag voor aanvang te worden opgehaald.

Gastbedrijf
Lijkt het je leuk om je bedrijf te promoten voor een enthousiaste groep dames? Of ken je iemand die hier interesse in heeft? Stuur ons dan een mail.