Ladies Night: Casanova’s

Jamel Aattache

Regie: Jamel Aattache Speelduur: 120 min Genre: romantiek,komedie

Op woensdag 7 oktober is het weer zover! Een nieuwe Ladies Night met deze keer de romantische komedie ‘Casanova’s’, met o.a. Jim Bakkum, Birgit Schuurman, Lieke van Lexmond en Tygo Gernandt.

De Ladies Night zal er anders uitzien dan je gewend bent vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus, maar natuurlijk gaan we er met zijn allen net zo’n mooie avond van maken als de vorige keer. De inloop zal steeds 15 minuten voor aanvang van de film starten en ook deze editie zullen er nog geen gastbedrijven aanwezig zijn. Wel krijg je een heerlijk welkomstdrankje, organiseren we weer een gezellige activiteit, geniet je van een smakelijk hapje én krijg je de one-and-only Ladies Night goodiebag mee naar huis. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Casanova’s
Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken | OV = Originele Versie (met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop (i.v.m. de coronamaatregelen is kassaverkoop niet mogelijk).
Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Iedere maandag vanaf 17:00 staat het programma voor de komende speelweek online. Volgende update: