Ladies Night: Alles is zoals het zou moeten zijn

Ruud Schuurmans

Regie: Ruud Schuurman Speelduur: 108 min Genre: komedie,romantiek

Op woensdag 5 augustus is het eindelijk weer zover! Een nieuwe Ladies Night met deze keer de komedie ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’, een verfilming van de bestseller van Daphne Deckers.

De Ladies Night zal er anders uitzien dan je gewend bent vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus, maar natuurlijk gaan we er met zijn allen net zo’n mooie avond van maken als anders. De inloop zal daarom steeds 15 minuten voor aanvang van de film starten en deze editie zullen er nog geen gastbedrijven aanwezig zijn. Wel krijg je een heerlijk welkomstdrankje, is er een quiz met toffe prijzen, lekkere muziek in de pauze, een smakelijk hapje én een goodiebag na afloop. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Alles is zoals het zou moeten zijn
Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

 

selecteer datum en tijd

wo 05 aug

Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop (i.v.m. de coronamaatregelen is kassaverkoop niet mogelijk).
Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Iedere maandag vanaf 17:00 staat het programma voor de komende speelweek online. Volgende update: