Ladies Night: All You Need is Love

Will Koopman

Ladies Night: All You Need is Love

Bij ons te zien vanaf:

28 nov 2018

Cast:

Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diederik Ebbinge

Regie: Will Koopman

Speelduur: 120 min

Genre: Komedie, Romantiek

Ladies opgelet! Op woensdag 28 november is het tijd voor de laatste Ladies Night van het jaar, met deze editie de romantische komedie 'All You Need is Love'
De Ladies Night begint om 19.00 uur en de film zal starten rond 20.00 uur. De kaartjes voor deze sfeervolle avond bedragen €12,50 per persoon. Wees er snel bij want OP=OP!

All You Need is Love
Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

NB Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een dag voor aanvang te worden opgehaald.

Gastbedrijf
Lijkt het je leuk om je bedrijf te promoten voor een enthousiaste groep dames? Of ken je iemand die hier interesse in heeft? Stuur ons dan een mail.

selecteer datum en tijd

WO 28 NOV