20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kleuterbios: Paw Patrol: The Mighty Movie

Cal Brunker

Regie: Cal Brunker Speelduur: 93 min Pauze: ja Genre: animatie,familiefilm

Paw Patrol-fans opgelet! Op zondag 8 oktober is het weer tijd voor een Kleuterbios met deze editie de supertoffe film ‘Paw Patrol: The Mighty Movie’! Voordat de film begint (om 10:30) kun je vanaf 10.00 uur lekker komen kleuren en knutselen, op de foto gaan met Marshall en Chase, staat er ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders klaar, is er een toffe DNK-NXT superheldenrace te doen en na de film ga je naar huis met een echt filmdiploma én een filmposter van de film. Kom jij ook dit puptastische Paw Patrol feestje meebeleven?!

Let op: Paw Patrol: The Mighty Movie heeft als adviesleeftijd 6 jaar (houd hier dus goed rekening mee bij kinderen die jonger dan 6 zijn). De film kan iets spannender zijn dan de vorige bioscoopfilm of de tv-serie.

Paw Patrol: The Mighty Movie
Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De Megapups! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

De Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken | OV = Originele Versie (met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update:

arrangementen en aanbiedingen

U kunt verschillende opties kiezen en arrangementen boeken bij deze voorstelling.
Deze komt u automatisch tegen in het bestelproces.