Kleuterbios: Maya - De Honingspelen

Noel Cleary, Sergio Delfino

Kleuterbios: Maya - De Honingspelen

Bij ons te zien vanaf:

10 feb 2019

Cast:

Ilse Warringa (Stem), Coen en Sander (Stem), Olcay Gulsen (Stem)

Regie: Noel Cleary, Sergio Delfino

Speelduur: 84 min

Genre: Kinderfilm

Kleine bezige bijtjes opgelet! Op zondag 10 februari is het weer tijd voor een Kleuterbios, met deze keer de leukzzzzte kinderfilm van het voorjaar 'Maya: De Honingspelen'. Kom lekker spelen, laat je schminken, doe mee aan de JackLab activiteit, drink heerlijke bijen-ranja en ontvang na afloop een heus kleuterdiploma!
Jullie zijn er toch allemaal ook bij?

Maya: De Honingspelen
Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

De Peuter- en Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

selecteer datum en tijd

ZO 10 FEB