Kleuterbios: Juf Roos

Jan-Willem Wit

Kleuterbios: Juf Roos

Bij ons te zien vanaf:

21 jul 2019

Cast:

Melissa Drost, Jörgen Scholtens

Regie: Jan-Willem Wit

Speelduur: 60 min

Genre: Familie

Alle kleine Juf Roos-fans opgelet! Op zondag 21 juli is het weer tijd voor een Kleuterbios, met deze keer de muzikale kinderfilm 'Juf Roos'! Kom lekker spelen, laat je schminken, doe mee aan de JackLab activiteit, er is lekkere ranja voor iedereen en ontvang na afloop een heus kleuterdiploma! Koop snel je tickets!

Programma
Start inloop: 10.15 uur
Start film:    11.00 uur

Juf Roos
Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

De Peuter- en Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

selecteer datum en tijd

ZO 21 JUL