Kleuterbios: Disney Junior Party

Norton Virgien, Sherie Pollack, Jamie Mitchell

Kleuterbios: Disney Junior Party

Bij ons te zien vanaf:

27 mei 2018

Cast:

Diverse Disney helden

Regie: Norton Virgien, Sherie Pollack, Jamie Mitchell

Speelduur: 70 min

Genre: Kinderfilm

Kleine piraten, prinsessen en ontdekkingsreizigers opgelet! Op zondag 27 mei is het weer tijd voor de Kleuterbios: Disney Junior Party!
Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van PJ Masks: Pyjamahelden en een exclusieve aflevering van Vampirina. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

Disney Junior Party is een speciaal evenement met je favoriete Disney Junior vriendjes! Zing en dans mee met de leukste afleveringen van Disney Junior, waaronder minstens één gloednieuwe, nooit eerder uitgezonden aflevering. Vanaf het grote bioscoopscherm praat Mickey Mouse de boel aan elkaar, en aan het einde van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie. Bovendien kun je voor de film én in de pauze lekker kleuren en knutselen en geschminkt worden! Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden. Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling!

De Peuter- en Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!


selecteer datum en tijd

ZO 27 MEI