Kleuterbios: Disney Junior Party

Norton Virgien, Sherie Pollack, Jamie Mitchell

Kleuterbios: Disney Junior Party

Bij ons te zien vanaf:

28 jan 2018

Cast:

Diverse Disney helden

Regie: Norton Virgien, Sherie Pollack, Jamie Mitchell

Speelduur: 70 min

Genre: Kinderfilm

Op zondag 28 januari organiseert DNK voor het eerst een Kleuterbios met: Disney Junior Party! Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van Vampirina en een exclusieve aflevering van De Puppy Vriendjes. Tussendoor treedt Mickey Mouse aan als interactieve host: vanaf het doek vermaakt hij de kinderen in de zaal.

Zing en dans mee met de leukste afleveringen van Disney Junior, waaronder minstens één gloednieuwe, nooit eerder uitgezonden aflevering. Vanaf het grote bioscoopscherm praat Mickey Mouse de boel aan elkaar en aan het einde van het event krijgen alle kinderen een filmdiploma én een leuke goodie. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!

Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan.

selecteer datum en tijd

ZO 28 JAN