Kleuterbios: Disney Junior Party (2 sep)

Norton Virgien, Sherie Pollack, Jamie Mitchell

Kleuterbios: Disney Junior Party

Bij ons te zien vanaf:

02 sep 2018

Cast:

Mickey Mouse & vriendjes

Regie: Norton Virgien, Sherie Pollack, Jamie Mitchell

Speelduur: 70 min

Genre: Kinderfilm

Kleine piraten, prinsessen en ontdekkingsreizigers opgelet! Op zondag 2 september is het weer tijd voor de Kleuterbios: Disney Junior Party!
Tijdens deze editie zie je een aflevering van De Leeuwenwacht en exclusieve afleveringen van Mickey and the Roadster Racers en Puppy Vriendjes. Deze exclusieve afleveringen zijn nog nooit op televisie geweest! Tussendoor is Mickey Mouse op het scherm te zien als enthousiaste gastheer: vanaf het witte doek spoort hij de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Stilzitten is dus zeker niet de bedoeling!

De Peuter- en Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

Tip: kom op tijd en versier de lekkerste cakejes, laat je schminken, kleur de mooiste kleurplaten in en ga op de foto met Bob!