Kleuterbios: De Fabeltjeskrant

de Grote Dierenbos-spelen

Kleuterbios: De Fabeltjeskrant

Bij ons te zien vanaf:

16 dec 2018

Cast:

Georgina Verbaan (Stem), Elsje Scherjon (Stem), Armin van Buuren (Stem), Richard Groenendijk (Stem), Loes Luca (Stem)

Regie: Freek Quartier, Jens Møller

Speelduur: 76 min

Genre: Kinderfilm

Kleine dierenvrienden opgelet! Op zondag 16 december is het tijd voor de laatste Kleuterbios van 2018, deze keer met de gloednieuwe familiefilm 'De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen'. Kom lekker spelen, laat je schminken, drink heerlijke dieren-ranja en ontvang na afloop een heus kleuterdiploma!
Jullie zijn er toch allemaal ook bij? Hatsekidee!!!

De Fabeltjeskrant: De Grote Dierenbos-spelen
In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?

De Peuter- en Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

selecteer datum en tijd

ZO 16 DEC