Kleuterbios: Buurman & Buurman

Experimenteren er op los!

Kleuterbios: Buurman & Buurman

Bij ons te zien vanaf:

17 nov 2019

Cast:

Kees Prins (Stem), Siem van Leeuwen (Stem)

Regie: Marek Beneš

Speelduur: 61 min

Genre: Kinderfilm

Kleine buurmannen & buurvrouwen opgelet! Op zondag 17 november organiseren we weer een superleuke Kleuterbios, met deze keer de film 'Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!'. Kom lekker kleuren, laat je schminken, krijg een cool kleuterdiploma en ga heerlijk klussen en bouwen totdat je nog maar één ding kunt zeggen: "A je to"!

De Peuter- en Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!
De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

selecteer datum en tijd

ZO 17 NOV