Kleuterbios: Buurman & Buurman

Hebben een nieuw huis!

Kleuterbios: Buurman & Buurman

Bij ons te zien vanaf:

08 apr 2018

Cast:

Kees Prins (Stem), Siem van Leeuwe (Stem)

Regie: Marek Benes

Speelduur: 57 min

Genre: Kinderfilm

Kleine buurmannen & buurvrouwen opgelet! Op zondag 8 april organiseren we weer een superleuke Kleuterbios, met deze keer de film 'Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!'. Kom lekker kleuren, laat je schminken en ga heerlijk klussen en bouwen totdat je nog maar één ding kunt zeggen: "A je to"!

De Peuter- en Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!
Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

selecteer datum en tijd

ZO 8 APR