Kleuterbios: Brandweerman Sam

Klaar voor Actie!

Kleuterbios: Brandweerman Sam

Bij ons te zien vanaf:

23 sep 2018

Cast:

Stan Limburg (Stem)

Regie: Gary Andrews

Speelduur: 60 min

Genre: Kinderfilm

Kleine brandweerjongens en -meisjes opgelet! Op zondag 23 september hoor je de alarmbel gaan, want dan komt de Kleuterbios met Brandweerman Sam er heel snel aan! Het is alweer de tweede bioscoopfilm van Brandweerman Sam en ook deze keer valt er weer van alles te beleven in de bioscoop. Kom lekker kleuren, knutselen, laat je schminken, blus je dorst met ijskoude ranja en ga op de foto met onze mascotte Bob! En na de film krijg je ook nog eens jouw eigen Brandweerman Sam filmdiploma!

De Peuter- en Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!


Brandweerman Sam 2 - Klaar voor Actie
Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Mandy en Sarah filmen zijn redding en plaatsen het op hun nieuwe website Piekepolder Online. De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wil de jaloerse tegenspeler van Sam deze rol ook en heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken. Tijdens het filmen gebeuren er plotseling allemaal ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Daarom treft hij een aantal voorzorgsmaatregelen. Maar wanneer Sams tegenspeler het veiligheidslint van een vluchtauto doorknipt, vindt er een heel gevaarlijk ongeluk plaats. Alsof het allemaal niet erg genoeg is, lijkt het ook alsof het de schuld van Sam is. Mag Brandweerman Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt is?

selecteer datum en tijd

ZO 23 SEP