Kleuterbios: Bob de Bouwer - Mega Machines

Stuart Evans, Scott Pleydell-Pearce, Colleen Morto

Kleuterbios: Bob de Bouwer - Mega Machines

Bij ons te zien vanaf:

18 feb 2018

Cast:

Jelle Amersfoort (Stem), Barnier Geerling (Stem), Frans Limburg (Stem), Fred Meijer (Stem)

Regie: Stuart Evans, Scott Pleydell-Pearce, Colleen Morton

Speelduur: 60 min

Genre: Kinderfilm

Bouwers en handige klussers opgelet! Op zondag 18 februari organiseren we weer een superleuke Kleuterbios, met deze keer de film 'Bob de Bouwer - Mega Machines'! Kom lekker kleuren, laat je schminken en ga heerlijk creatief aan de slag met het coole MakeDo van ons JackLab!

De Peuter- en Kleuterbioscoop is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

Bob de Bouwer - Mega Machines
Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!