20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kleuterbios: Barbie Zeemeerminnenkracht

Kleuterbios

Speelduur: 60 min

Barbie-fans opgelet! Op zondag 23 oktober kun je in de Kleuterbios genieten van de film ‘Barbie: Zeemeerminnenkracht’! Kom vanaf 10.15 uur lekker kleuren, ga aan de slag met DIY Zeemeerminschmink, ga op de foto met een echte zeemeermin, doe mee met een toffe DNK-NXT activiteit, les je dorst met ranja (of koffie/thee voor de ouders), kijk om 11.00 uur de spetterende nieuwe Barbie-film en ga na de film ook nog eens met een mooi filmdiploma naar huis! Kortom, er is (zee)meer dan genoeg te doen!

De Kleuterbios is speciaal voor kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

Barbie: Zeemeerminnenkracht
Ga mee met Barbie “Brooklyn” Roberts, Barbie “Malibu” Roberts en haar zussen Skipper, Stacie en Chelsea op een onderwateravontuur als ze transformeren in zeemeerminnen om de wereld van Pacifica te helpen redden! In Barbie Zeemeermin Powerâ„¢ worden Barbie en Barbie opgeroepen door Isla (van Dolphin Magic) om te strijden om de onderwater Power Keeper te worden in een reeks uitdagingen die bedoeld zijn om hun innerlijke krachten te vinden. Door deze wedstrijden ontdekken ze of ze zeemeerminnen van Aarde, Lucht, Water of Vuur zijn, terwijl ze allemaal nieuwe dieren- en zeemeerminvrienden maken. In dit visverhaal over vriendschap, avontuur en dapperheid ervaren Barbie, Barbie en de familie uit eerste hand hoe het is om de werelden boven en onder de zee in evenwicht te houden en leren ze onderweg een lesje in het vinden van hun innerlijke krachten.