20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Kidsclubdag

Minions - Hoe Gru superschurk werd

Regie: Kyle Balda Speelduur: 88 min Genre: animatie,familiefilm

Bello (Hallo in Minion-taal) Ontdekkers! Zaterdag 2 juli wordt helemaal bananas-gek! Dan is het namelijk tijd voor de allereerste Ontdekkers Kidsclubdag! Vanaf 12.00 uur kun je in De Nieuwe Kolk helemaal losgaan met de leukste activiteiten zoals de Turbo Minion Dave Robot Race (robots programmeren), leren praten als een echte Minion, Minions knutselen met bananen (niet meteen opeten!) en doe je mee aan een knotsgekke Minion speurtocht! En natuurlijk kijk je daarna, om 13.00 uur, de gloednieuwe film Minions: Hoe Gru superschurk werd! En dat allemaal voor maar €4,50 per Ontdekker, inclusief een kinderpopcorn! Dat mag je toch niet missen!

Programma
12.00-13.00 uur               Diverse superleuke Minion-activiteiten
13.00-14.50 uur               Start film: Minions: Hoe Gru superschurk werd (inclusief pauze)

Let op: Vergeet niet je Ontdekkers ledenpas te tonen bij de kaartcontrole en de activiteiten | Per Ontdekker mag er maximaal één volwassen begeleider mee | De prijscode is alleen zichtbaar als je ingelogd bent met je met een actief Kidsclub-abonnement

Minions: Hoe Gru superschurk werd
Deze zomer gaat ’s werelds grootste animatiefranchise terug naar het begin. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd. Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Als de Minions, onder wie Kevin, Stuart, Bob en Otto (een nieuwe Minion met een beugel die het heel graag goed wil doen), op Gru’s pad komen bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten. Samen bouwen ze hun eerste schurkenhol, ontwerpen ze hun eerste wapens en bereiden ze hun eerste missies voor. Als de beruchte groep superschurken de Vicious 6 hun leider lozen, gaat Gru, hun grootste fan, solliciteren om lid te worden. De Vicious 6 is helaas niet onder de indruk van de kleine wannabe. Maar ze worden woest als Gru ze te slim af is en dan wordt hij ineens de aartsvijand van het criminele topteam. Als Gru op de vlucht slaat, proberen de Minions kungfu te leren om hem te redden. Gru zelf komt tot de ontdekking dat zelfs slechteriken weleens hulp nodig hebben van vrienden.

Nog geen ontdekker, maar wil je ook graag gebruikmaken van de speciale Kidsclub-acties? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop.
De Ontdekkers