Kids Première: Frozen 2

Chris Buck, Jennifer Lee

Kids Première: Frozen 2

Bij ons te zien vanaf:

23 nov 2019

Cast:

Noortje Herlaar (Stem), Willemijn Verkaik (Stem), Benja Bruijning (Stem), Carlo Boszhard (Stem)

Regie: Chris Buck, Jennifer Lee

Speelduur: 103 min

Genre: Kinderfilm

Frozen-fans opgelet! Houd jij ook van Anna, Elsa, Kristoff en Olaf? Van liedjes als 'Let it Go' ('Laat het los') en 'Do You Want to Build a Snowman' ('Zullen Wij een Sneeuwpop Maken') ... eigenlijk van alles van Frozen? Dan hebben we goed nieuws!

Want op zaterdag 23 november organiseren we een speciale Kids Première Dag met het gloednieuwe vervolg Frozen 2 NL! Niet alleen zie je de animatiefilm Frozen 2 (om 13.00 of 15.45 uur), maar er is in de bioscoop ook van alles te doen. Bij binnenkomst ontvang je een welkomst-Frozen-drankje. Daarnaast zijn er voor de film en in de pauze allerlei activiteiten voor kinderen: lekker kleuren en knutselen, je kunt geschminkt worden en op de foto bij ons Greenscreen. Alles in Frozen-stijl natuurlijk! Bovendien komen Anna en Elsa zelf de hele middag op bezoek en krijg je een echte Frozen 2 filmposter mee naar huis! 

Programma
Inloop: 12.30 uur (1e matinee) en 15.15 uur (2e matinee
Start film: 13.00 uur (1e matinee) en 15.45 uur (2e matinee)

Dat mag je toch niet missen?!

Frozen 2
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff en Josh Gad. En de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard. 

selecteer datum en tijd