K3 Party: K3 Love Cruise

K3 Party

K3 Party: K3 Love Cruise

Bij ons te zien vanaf:

10 dec 2017

Cast:

K3, Nicolette van Dam, Tim Douwsma, Winston Post

Regie: Frederik Sonck

Speelduur: 95 min

Genre: Kinderfilm

Speciaal voor de K3 fans van jong tot iets ouder organiseren we op zondag 10 december een superleuk evenement: de K3 Party met de film K3: Love Cruise!

Zing mee met de leukste K3 muziek, knutsel en kleur in de K3-kleurhoek, laat je schminken en versier de feestelijkste cakejes (die je natuurlijk ook op mag eten!). En bewijs je voordat de film begint dat je net zo goed kunt dansen als Klaasje, Hanne en Marthe, dan kun je ook nog eens een echt K3 Danscertificaat verdienen!

Omdat we de jongste K3-fans ook een leuke ochtend willen bezorgen, doen we net als bij de Kleuterbios het geluid niet te hard en laten we het licht gedeeltelijk aan.
Zo hoeft niemand dus bang te zijn in het donker!

K3: Love Cruise
K3 gaat mee op een cruise waar ze een optreden moeten geven. Maar tijdens deze boottocht loopt er heel wat mis. En als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parelelf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam. Brengen onze 3 meisjes deze reis tot een goed einde? Dat zie je in de allereerste film van Klaasje, Hanne en Marthe: K3 Love Cruise, vanaf 13 december in de bioscoop!