Jungle

IFA - On Demand (Gender Benders)

Louise Mootz| Frankrijk | 2019 | 52 min

Met hun vrije en luidruchtige manier van doen, nemen deze jonge Parisiennes geen blad voor de mond. Ze praten honderduit over seks en soa’s, maar ook over Bourdieu en emancipatie. Met hun hart op de tong leven ze een leven vol seks, ruzies en vertwijfeling. Dünya, Lila, Héloise, Bonnie en Solveig staan op het punt volwassen te worden, maar worstelen met wat dat precies inhoudt en welke weg ze kunnen volgen.

De eveneens jonge Louise Mootz volgde de vriendinnen drie jaar lang op de voet. Ze aarzelt niet en brengt woede-uitbarstingen, sensuele dansscènes en losse seks gedetailleerd in beeld. Diversiteit en genderfluïditeit zijn binnen hun wereld vanzelfsprekend en ze filmt veel openhartige gesprekken. Met op de achtgrond lekkere muziek biedt Mootz ons met Jungle een exclusieve inkijk in het nachtleven van Parijs, wanneer de stereotype Parisienne allang ligt te slapen en een schreeuw voor vrijheid en gelijkheid het hardst klinkt.

Ondertiteling: Engels

LET OP: Kaarten koop je via de website van IFA
koop hier kaarten

selecteer datum en tijd

zo 07 mrt
  • 23:59 | On Demand

Op dit moment is de bioscoop gesloten (kijk hier voor alle coronamaatregelen). Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. I.v.m. de nieuwe maatregelen, zal uiterlijk MA 15 MRT het programma online staan. Update is dus niet op: