20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dreumes Ochtend: Juf Roos – Op Reis naar de Regenboog

Dreumes Ochtend

Regie: Jan-Willem Wit Speelduur: 63 min Pauze: ja Genre: familiefilm

Ga je mee op vakantie met Juf Roos? Op zondag 16 juli is het weer tijd voor een Dreumes Ochtend met deze keer de film ‘Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog’. Voordat de film begint (om 10:30) kun je vanaf 10.00 uur lekker komen kleuren en staat er ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders klaar en na de film ga je naar huis met een echt filmdiploma. Kom jij ook (voor het eerst) naar de bioscoop?

Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog
Juf Roos en Gijs gaan op vakantie en daar hebben ze superveel zin in. De lunchpakketjes zijn gemaakt, de koffers gepakt … de reis kan beginnen! Maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Een groot probleem want met de bijzondere jurk konden ze overal naartoe reizen en nu gaat dat niet meer. In de kist van Oma Rosalinde vinden Juf Roos en Gijs gelukkig een oplossing. Als ze alle kleuren van de regenboog verzamelen, kunnen ze de jurk weer maken. Het blijkt nog een behoorlijke zoektocht om de juiste kleuren te vinden, maar wel een hele leuke!

De Dreumes Ochtend is speciaal voor de allerkleinste kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!