Happy Ending

Gender Benders

Happy Ending

Bij ons te zien vanaf:

08 mrt 2020

Cast:

Rikke Bilde, Kenneth M. Christensen, Kurt Dreyer

Regie: Hella Joof

Speelduur: 96 min

Genre: Drama, Komedie, Romantiek

De dromen van Helle (Birthe Neumann) en Peter (Kurt Ravn) liggen ver uit elkaar. Zij wil het liefste van haar oude dag en haar man genieten, hij investeert liever in een andere toekomst. Tot verbijstering van vrienden en familie, gaan Helle en Peter uit elkaar na vijftig jaar huwelijk. Maar dan zijn er nog de gedeelde vrienden, een dochter met een eigen gezin, dating apps - de kans op een gelukkig eind lijkt vergeven, of is dat slechts een kwestie van perspectief?

Deense regisseur Hella Joof (Shake It, Bitter Sweetheart) heeft duidelijk plezier met haar acteurs in dit verhaal over de (on)veranderlijkheid van de mens. Een komedie met een groot hart over liefde, het leven, seks en leeftijdsdiscriminatie.

Following their divorce, elderly couple Helle and Peter prove that nothing is as (un)changable as human beings. A big-hearted comedy about love, life, sex and agism.

Nederlandse première

Engels ondertiteld

Inleiding door Werner Borkes (Roze Filmdagen Amsterdam)


 

Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Iedere maandag vanaf 17:00 staat het programma voor de komende speelweek online. Volgende update: MA 17 FEB