=HABITAT=

Nationaal Park Drentsche Aa

=HABITAT=

Bij ons te zien vanaf:

30 jan 2020

Regie: Henk Bos, Janetta Bos

Speelduur: 90 min

Genre: Documentaire

Na het overweldigende succes van hun vorige film WILDERNIS IN DRENTHE in 2016/17 komen de gepassioneerde Drentse natuurfilmers Henk en Janetta Bos met hun nieuwe natuurfilm =HABITAT=!

=HABITAT= werd geheel opgenomen in een van de mooiste Nederlandse natuurparken en een van de best bewaarde beekdallandschappen van West-Europa: het Nationaal Park Drentsche Aa. Drie jaar lang filmden de makers in dit unieke en wonderschone natuurgebied en wisten dat wat zich daarbinnen beweegt op een avontuurlijke en werkelijk schitterende wijze vast te leggen. Voor =HABITAT= werd vooral gefilmd op plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor mensen. Dieren werden soms maandenlang gevolgd in hun eigen leefomgeving. Met een onvoorstelbaar oog voor detail laten de natuurfilmers de kijker plotseling oog in oog staan met de kleinste elementen, die zichzelf dan onverwachts als een immens grote waarheid presenteren. De film toont voortdurend een schat aan natuurmomenten die zich, soms al eeuwenlang, onopvallend laten gelden in dit Nationale Park. =HABITAT= openbaart zonder twijfel de schoonheid van het unieke gebied op een wijze zoals dat nog nooit eerder is gedaan. Kortom, dìt is een film die geen natuurliefhebber mag missen!

Vanaf 30 januari te zien bij Bioscoop DNK!

selecteer datum en tijd

 

Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Iedere maandag vanaf 17:00 staat het programma voor de komende speelweek online. Volgende update: MA 17 FEB