Girls Night: Project Gio

Bas van Teylingen

Girls Night: Project Gio

Bij ons te zien vanaf:

29 nov 2019

Cast:

Gio Latooy (Zichzelf), Melanie Latooy (Zichzelf), Marcel Latooy (Zichzelf), Louise Latooy (Zichzelf), Niek Roozen (Zichzelf), Belle Zimmerman (Zichzelf)

Regie: Bas van Teylingen

Speelduur: 90 min

Genre: Komedie

De laatste Girls Night van 2019! Die mag je toch niet missen?!
De Girls Night is een event speciaal voor jonge meiden! H
et leukste bioscoopuitje voor jou en je BFF's! Dus kom gezellig samen op vrijdag 29 november naar de Girls Night met de film 'Project Gio'. Voordat de film begint kun je vanaf 18.30 uur natuurlijk eerst als een ster shinen op onze roze loper, krijg je een welkomstdrankje, zijn er stands met beauty- en lifestyleproducten én ga je na de film ook nog eens naar huis met een toffe goodiebag. Trommel dus snel al je vriendinnen op, want dit wordt weer een avond om niet te vergeten!

Programma
Start inloop: 18.30 uur 
Start hoofdfilm: 19.15 uur

Project Gio
In de hilarische komedie Project Gio speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Gio heeft géén geld en géén tijd... Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders én volgers dat er niks aan de hand is? 

selecteer datum en tijd

VR 29 NOV