Girls Night: Misfit 2

Erwin van den Eshof

Girls Night: Misfit 2

Bij ons te zien vanaf:

20 sep 2019

Cast:

Djamila, Niek Roozen, Jan Kooijman, Gio Latooy, Tinne Oltmans, Jeremy Frieser, Hanwe, Bente Fokkens, Sem van Dijk, Donny Roelvink, Jill Schirnhofer

Regie: Erwin van den Eshof

Speelduur: 120 min

Genre: Komedie

Na het succes van de vorige editie kon het natuurlijk niet uitblijven, een nieuwe Girls Night! De Girls Night is een event speciaal voor jonge meiden! Het leukste bioscoopuitje voor jou en je BFF's! Dus kom gezellig samen op vrijdag 20 september naar de Girls Night met de film Misfit 2. Voordat de film begint kun je vanaf 18.30 uur natuurlijk eerst als een ster shinen op onze roze loper, krijg je een welkomstdrankje, zijn er stands met beauty- en lifestyleproducten, vervolgens kun je via een livestream op het witte doek de landelijke première volgen én na de film ga je ook nog eens naar huis met een toffe goodiebag! Daar moet je toch bij zijn?!

Programma
Start inloop: 18.30 uur
Start voorprogramma: 19.00 uur -> beleef de landelijke première via een livestream vanuit Amsterdam (met interviews en live-optredens van de cast) 
Start film: 19.30 uur

Misfit 2
Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

selecteer datum en tijd

VR 20 SEP