Fucking Åmål (16 jr.)

Lukas Moodysson

Fucking Åmål

Bij ons te zien vanaf:

07 mrt 2020

Cast:

Emelie Garbers, Bianca Cruzeiro, Arvin Kananian

Regie: Lukas Moodysson

Speelduur: 89 min

Genre: Drama, Romantiek

Fucking Åmål
De zestienjarige Agnes woont in een oersaai provinciedorpje. Ze is verliefd op Elin, het populairste meisje van school, maar heeft zelf nauwelijks vrienden. Als Elin en haar zus Agnes met een weddenschap vernederen, stort Agnes' wereld in. Maar Elin voelt zich schuldig en belandt die nacht samen met Agnes in de straten van Åmål. Er bloeit iets op, maar is Elin klaar om dat toe te geven?

Een film over pubers waar je nooit te oud voor bent. Dat moment tussen kind en volwassene, de zoektocht naar jezelf en seksualiteit, weet Lukas Moodysson (Together, Lilya 4-Ever) als geen ander te vangen. Zijn hartverwarmende, veelbekroonde speelfilmdebuut was eerder op IFA te zien in 2001.

Heartwarming and celebrated coming of age story, portraying two teenagers’ search for themselves and their sexuality in the most boring town ever.

Jubileumprogramma
Inleidende quiz door COC

Let op: De wettelijke leeftijdskeuring, 16 jaar, wordt strikt nageleefd. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je helaas geen toegang bij voorstellingen van 16 jaar en ouder, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle wordt om legitimatie gevraagd.

selecteer datum en tijd

 

Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Iedere maandag vanaf 17:00 staat het programma voor de komende speelweek online. Volgende update: MA 24 FEB