Friends 25: The One With The Anniversary

DNK TV

Friends 25: The One With The Anniversary

Bij ons te zien vanaf:

20 okt 2019

Cast:

David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc

Regie: Marta Kauffman

Speelduur: 200 min

Genre: Komedie

op zondag 22 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom ‘Friends’ werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt DNK samen met Warner Bros. Pictures op zondag 20 oktober iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K. De film herenigt fans met hun oude BFF's – Ross, Rachel, Joey, Monica, Chandler en Phoebe – om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

Friends 25: The One with the Anniversary
De Amerikaanse sitcom van Warner Bros. Television volgt het lief en leed van een hechte groep vrienden die in New York City wonen: broer en zus Ross (David Schwimmer) en Monica Geller (Courteney Cox), en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston). De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s® en een Golden Globe®. In 25 jaar is ‘Friends’ veranderd in een cultureel fenomeen en heeft de serie een grote schare trouwe fans opgebouwd.

‘Friends’ is bedacht door David Craneen Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Brightvia Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.