Filles de joie

Spotlight

Filles de joie

Bij ons te zien vanaf:

07 mei 2020

Cast:

Sara Forestier, Annabelle Lengronne, Noémie Lvovksy

Regie: Frédéric Fonteyne, Anne Paulicevich

Speelduur: 90 min

Genre: Drama

Het is een hete zomer voor Axelle, Conso en Dominique (Sara Forestier, Noémie Lvovsky en Annabelle Lengronne). De vrouwen hebben weinig met elkaar gemeen, behalve hun werk en een groot geheim. Alle drie werken ze in een bordeel, net over de Franse grens, om geld te verdienen voor hun leven thuis. Hoewel ze elkaar nauwelijks kennen, raken ze verzeild in een gevaarlijke situatie die hen onlosmakelijk verbindt.

In de nieuwste film van regisseurs Frédéric Fonteyne en Anne Paulicevich vechten Axelle, Conso en Dominique voor hun zelfstandigheid en geluk. Want enerzijds maken ze grappen over hun cliënten, maar anderzijds lijden ze onder vooroordelen en seksisme.

Bezoek voor een uitgebreide inleiding op deze film en het onderwerp ook het Filmprogramma #nietopmijnnetvlies.

Voorpremière

Let op: De wettelijke leeftijdskeuring, 16 jaar, wordt strikt nageleefd. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je helaas geen toegang bij voorstellingen van 16 jaar en ouder, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle wordt om legitimatie gevraagd.

 

Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Iedere maandag vanaf 17:00 staat het programma voor de komende speelweek online. Volgende update: MA 17 FEB