20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dreumes Ochtend: Fien & Teun gaan kamperen

Dreumes Ochtend

Regie: Matthias Temmermans Speelduur: 66 min Genre: familiefilm

Zondag 5 februari is het weer tijd voor een Dreumes Ochtend met deze keer de heerlijke familiefilm ‘Fien & Teun gaan kamperen’. Voordat de film begint kun je lekker komen kleuren en staat er ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders klaar en na de film ga je naar huis met een echt filmdiploma. Kom jij dan ook (voor het eerst) naar de bioscoop?

Fien & Teun gaan kamperen
Ga mee kamperen met Fien en Teun en al hun dierenvriendjes in dit gloednieuwe bioscoopavontuur vol met nieuwe en vrolijke liedjes! Als Fien en Teun op de hooizolder een tent vinden, mogen ze van papa en mama kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook nog om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… of toch wel?

De Dreumes Ochtend is speciaal voor de allerkleinste kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!