Elvis: That's The Way It Is

DNK Music

Elvis: That's The Way It Is

Bij ons te zien vanaf:

08 jan 2020

Cast:

Elvis Presley

Regie: Denis Sanders

Speelduur: 92 min

Genre: Muziek

'Elvis: That’s The Way It Is': dé muziekdocumentaire over het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970 is op woensdag 8 januari 2020, de dag dat ‘The King’ 85 jaar zou zijn geworden, eenmalig te zien bij DNK.

Elvis: That’s the Way It Is van regisseur Denis Sanders toont zowel de voorbereidingen op als een deel van het legendarische concert van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. In deze speciale versie van de muziekdocumentaire uit 2000 is het beeld volledig gerestaureerd en het geluid geremixed in Dolby Digital. Filmarchivaris en restaurateur Rick Schmidlin (“Greed”, “Touch of Evil”) is er toen in geslaagd om maar liefst 30 minuten aan ongezien beeldmateriaal van het concert toe te voegen aan de film. Het extra materiaal omvat onder meer een generale repetitie van "Suspicious Minds" en de concertregistratie van “Don’t Be Cruel”.

Deze speciale editie van de film is in Nederland alleen uitgebracht op video/DVD en nog niet eerder vertoond op het grote doek.

selecteer datum en tijd

 

Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Iedere maandag vanaf 17:00 staat het programma voor de komende speelweek online. Volgende update: MA 16 DEC