20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dreumes Ochtend: Masha en de Beer – Winterpret en meer!

Dreumes Ochtend

Regie: Artem Naumov Speelduur: 73 min Pauze: ja Genre: animatie,familiefilm

Kinderen en beren opgelet! Op zondag 10 december is het weer tijd voor een Dreumes Ochtend met deze keer de film ‘Masha en de Beer – Winterpret en meer!’. Voordat de film begint (om 10:30) kun je vanaf 10.00 uur lekker komen kleuren en staat er ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders klaar. Bovendien ga je na de film naar huis met een echt filmdiploma. Kom jij ook (voor het eerst) naar de bioscoop?

Masha en de Beer – Winterpret en meer!
De nieuwe avonturen van Masha en de Beer beginnen bij een bruiloft. En zoals altijd, wanneer Masha van de partij is, volgen er problemen! Masha zorgt voor opschudding als ze zich vermaakt met de sluier van de bruid, op de duiven jaagt en op een kar rond racet met daarop de bruidstaart. Maar er is meer. Zo neemt Masha ons ook mee in een winters verhaal vol magie. In dit verhaal staan de twaalf maanden centraal. Masha en haar nieuwe vriend Januari doen er alles aan om iedereen warm te maken voor het winterfeest. Maak je klaar voor onverwachte wendingen, verrassende ontmoetingen en oneindig veel plezier!

De Dreumes Ochtend is speciaal voor de allerkleinste kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!

selecteer datum en tijd

NL = Nederlands gesproken | OV = Originele Versie (met Nederlandse ondertiteling) | LSR = Laser Vision
Let op: Tickets zijn uitsluitend online te koop | Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Eerstvolgende update: