20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dreumes Ochtend: Fien & Teun – Circus op de Boerderij

Dreumes Ochtend

Regie: Matthias Temmermans Speelduur: 67 min Pauze: ja Genre: familiefilm

Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze het gelijk: ze gaan een circus maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk. Als Teun tijdens het goochelen per ongeluk Mevrouw Konijn laat verdwijnen, dreigt het hele feest niet door te kunnen gaan. Lukt het Fien en Teun nog om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Fien & Teun zijn op zondag 4 februari weer terug voor een superleuke Dreumes Ochtend. Deze keer is er zelfs een heel circus te beleven in de gloednieuwe familiefilm ‘Fien & Teun: Circus op de Boerderij’. Voordat de film begint kun je lekker komen kleuren en staat er ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders klaar en na de film ga je naar huis met een echt filmdiploma. Kom jij dan ook (voor het eerst) naar de bioscoop?

De Dreumes Ochtend is speciaal voor de allerkleinste kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!