Coco

Lee Unkrich

Coco

Bij ons te zien vanaf:

29 nov 2017

Regie: Lee Unkrich

Speelduur: 126 min

Genre: Kinderfilm

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken. Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3).COCO + Frozen cadeau
"De feestdagen beginnen vroeg dit jaar, want Disney en DNK geven bij de nieuwe film Disney•Pixar’s COCO iets speciaals cadeau: de exclusieve Feestdagen Special 'Olaf's Frozen Avontuur'!
In dit nieuwe Frozen avontuur gaat Olaf samen met Sven op zoek naar de beste kerst-tradities voor Anna en Elsa. De 21 minuten durende special 'Olaf's Frozen Avontuur' zal t/m de kerstvakantie te zien zijn voor de film COCO."
selecteer datum en tijd