20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Dreumes Ochtend: Bing en zijn vriendjes in de bioscoop

Dreumes Ochtend

Regie: Nicky Phelan Speelduur: 70 min Genre: animatie,familiefilm

Bing-fans opgelet! Op zondag 21 mei is het weer tijd voor een Dreumes Ochtend met deze keer de film ‘Bing en zijn vriendjes in de bioscoop’. Voordat de film begint kun je lekker komen kleuren en staat er ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de ouders klaar en na de film ga je naar huis met een echt filmdiploma. Kom jij ook (voor het eerst) naar de bioscoop?

Bing en zijn vriendjes in de bioscoop
Neem je kindje mee naar een fantastische eerste bioscoopervaring met Bing en zijn vriendjes in de bioscoop. Bekijk zeven eerder vertoonde Bing-afleveringen die speciaal gemaakt zijn voor een jong publiek en ga met Pico de Postmuis mee terwijl ze door de wereld van Bing reist om haar speciale Bing-puzzel af te maken. Samen met je kind kun je deelnemen aan leuke interactieve spelletjes zoals Memory, Help Hoppity Naar Huis Vliegen en Bings Raceauto’s! Hup hup hup hup hup! Deze speciale bioscoopcompilatie bevat de volgende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage, Smoothie.

De Dreumes Ochtend is speciaal voor de allerkleinste kinderen die voor de eerste keer naar een bioscoopfilm gaan. De kinderen gaan de bioscoopbeleving ervaren en krijgen na afloop een echt filmdiploma. Tijdens de voorstelling wordt het geluid van de film iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Niemand hoeft dus bang te zijn in het donker!