BBB: Kingsman The Golden Circle

Bier, Burgers & Blockbuster

BBB: Kingsman The Golden Circle

Bij ons te zien vanaf:

21 sep 2017

Cast:

Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Sir Elton John, Channing Tatum, Jeff Bridges

Regie: Matthew Vaughn

Speelduur: 141 min

Genre: Actie, Avontuur

Mannen opgelet! Op donderdag 21 september is het weer tijd voor de BBB (Bier, Burgers & Blockbuster), met deze editie de première van de heerlijke actiefilm 'Kingsman: The Golden Circle'. De BBB is een avond bedoeld voor echte mannen! Bij binnenkomst staat er een welkomstdrankje voor je klaar en voor de film en in de pauze staan malse hamburgers en ijskoud bier op het menu. En natuurlijk is er, naast hamburgers en bier, weer genoeg te beleven in de bioscoopfoyer.

Je bezoekt deze knallende avond al voor slechts €10,-. Een avond zonder gedoe dus, met precies dát wat echte mannen nodig hebben!

Let op: De film is niet in 3D. De site geeft het helaas foutief weer. Er wordt ook geen 3D-toeslag berekend.

Kingsman: The Golden Circle
In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman – een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...

 

Let op: De leeftijdskeuring 16 jaar wordt strikt nageleefd!
Jonger dan 16? Dan geen toegang bij voorstellingen voor 16 jaar en ouder, ook niet onder begeleiding van een volwassene. Ter controle kan om legitimatie worden gevraagd.