BBB: Justice League

BBB

BBB: Justice League

Bij ons te zien vanaf:

16 nov 2017

Cast:

Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Raymond Fisher, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J.K. Simmons

Regie: Zack Snyder

Speelduur: 121 min

Genre: Actie, Avontuur

Mannen opgelet! Op donderdag 16 november is het weer tijd voor de BBB, met deze keer de première van de epische superheldenfilm Justice League! De BBB is een avond bedoeld voor echte mannen! Bij binnenkomst staat er een welkomstdrankje voor je klaar en voor de film en in de pauze staan malse hamburgers en ijskoud bier op het menu. En natuurlijk is er, naast hamburgers en bier, weer genoeg te beleven in de bioscoopfoyer.

Je bezoekt deze knallende avond al voor slechts €11,50 (exclusief 3D-bril). Een avond zonder gedoe dus, met precies dát wat echte mannen nodig hebben!

Justice League
Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de zelfopoffering van Superman (Henry Cavill) roept Bruce Wayne (Ben Affleck) de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince (Gal Gadot) om een nog grotere vijand te verslaan. Samen werken Batman en Wonder Woman aan het samenstellen van een team van metamensen om het op te nemen tegen deze nieuwe bedreiging. Maar ondanks dit bijzondere team van helden ? Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash ? is het wellicht al te laat om de wereld te redden van een aanval van gigantische proporties.