André Rieu's Nieuwjaarsconcert 2019

Concert

André Rieu's Nieuwjaarsconcert vanuit Sydney

Bij ons te zien vanaf:

11 jan 2019

Speelduur: 125 min

Genre: Muziek

Een van de grootste namen in Event Cinema, André Rieu, keert terug met een grootse nieuwe productie tijdens nieuwjaar 2019!
De Koning van de Wals brengt miljoenen fans over de hele wereld zijn Nieuwjaarsconcert, live opgenomen in Sydney, Australië. De eerste volledige productie van Piece Of Magic Entertainment, de toonaangevende distributeur in Event Cinema. André Rieu zal als nooit tevoren een feestelijk concert presenteren vanuit het prachtige Town Hall in Sydney. Vergezel de Maestro, zijn wereldklasse sopranen en The Platin Tenors voor een betoverende avond vol muziek, dans en verrassingen! Met shownummers, klassieke muziek en veel feestplezier belooft het een onvergetelijke start te worden van het nieuwe jaar!

Neem plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Geniet van backstage-toegang, interviews met André en zijn speciale gasten, muzikale favorieten en nog veel meer, exclusief in de bioscoop. De avond wordt gepresenteerd door ITV’s Charlotte Hawkins, een bekend gezicht voor iedereen die elk jaar in juli geniet van het Maastricht concert van André.

selecteer datum en tijd

VR 11 JAN 2019
ZO 13 JAN 2019