André Rieu’s 2019 Maastricht concert

Shall we dance?

André Rieu’s 2019 Maastricht concert

Bij ons te zien vanaf:

27 jul 2019

Cast:

Johann Strauss Orkest

Regie: Shall we dance?

Speelduur: 145 min

Genre: Muziek

André Rieu’s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

Dit jaar nodigt André Rieu je uit om jouw dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert: ‘Shall we dance?’.
Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Dit is een feest dat je zeker niet wilt missen! Bereid je voor om omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen. Shall we dance?

 

selecteer datum en tijd

ZA 27 JUL
ZO 28 JUL