Afternoon Tea: Downton Abbey

Michael Engler

Afternoon Tea: Downton Abbey

Bij ons te zien vanaf:

15 sep 2019

Cast:

Michelle Dockery, Maggie Smith, Robert James-Colliler, Elizabeth McGovern, Joanne Froggatt, Hugh Bonneville, Tuppence Middleton, Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig

Regie: Michael Engler

Speelduur: 122 min

Genre: Drama

Bioscoop DNK en City Hotel de Jonge heten alle Downton Abbey-fans, filmliefhebbers en levensgenieters van harte welkom bij de Afternoon Tea met de film Downton Abbey op zondag 15 september! Begin deze bijzondere middag met een overheerlijke Afternoon Tea bij City Hotel de Jonge om aansluitend bij Bioscoop DNK te genieten van de gloednieuwe film Downton Abbey. Mis het niet en koop snel je tickets!

Het Afternoon Tea-arrangement was tot vrijdagavond te boeken. Helaas is het niet meer mogelijk om het arrangement te kopen.

Reguliere tickets kunnen natuurlijk nog steeds gekocht worden.


Let op: De film is ook zonder het Afternoon Tea-arrangement te boeken.


Programma
13.30 - 15.00 uur          Afternoon Tea bij City Hotel de Jonge
15.30 - 18.00 uur          Film Downton Abbey (incl. pauze) bij Bioscoop DNK 

 

Inhoud Afternoon Tea (in buffetvorm):

  • Sandwiches met: komkommer, zalm, en waterkers
  • Vispastei
  • Eieren
  • Scones met clotted cream en jam
  • Diverse cake soorten
  • Koekjes
  • En plaatselijke delicatessen

Je dient vooraf te reserveren bij City Hotel de Jonge via: receptie@hoteldejonge.nl


Downton Abbey
Het wereldwijde fenomeen Downton Abbey komt eindelijk met een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen. Geschreven door Julian Fellowes (Gosford Park, The Young Victoria), de bedenker van de serie, en met de originele castleden in de hoofdrollen. Geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey). De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards.