Conferentie

AbracaTaalbra

Werkgeversconferentie

Op maandag 29 oktober (van 15.30 tot 17.30 uur) organiseert DNK een conferentie over laaggeletterdheid. Want het heeft voor mensen die niet goed kunnen lezen en schrijven veel voordelen om dit beter te kunnen. Zowel in hun persoonlijke omgeving als tijdens hun werk.

Tijdens de conferentie wordt onder meer gekeken naar laageletterdheid op de werkvloer. In de provincie Drenthe hebben namelijk 45.000 mensen moeite met lezen en schrijven. Hiervan werkt een groot deel bij Drentse bedrijven.

Tijdens de conferentie hoor je meer over wat laaggeletterdheid inhoudt, hoe je het herkent en het belang van een goeie aanpak. Op het programma staan spraakmakende taal- en ervaringsdeskundigen die je in het onderwerp meenemen: Maurice de Greef (professor laaggeletterdheid), Kraantje Pappie (rapper en woordkunstenaar), Lambert Zwiers (directeur VNO-NCW & MKB Noord) en Yvonne Post (eigenaar Post Cleaning). De middag wordt geleid door radiopresentator Frits Spits en muzikaal ondersteund door ‘Van Luie Kees’.

Deelname aan de conferentie is gratis. Meld je snel aan!

selecteer datum en tijd

MA 29 OKT

prijzen en arrangementen

  • Normaal € 0,00