20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Webinar ‘Swipe, stap, sprong’

Denise Bontje van Mediasmarties

Genre: Kind/familie

Mediagebruik en jonge kinderen? Jazeker! Kinderen hebben recht op verhalen en die komen in verschillende vormen: met en zonder scherm. Het is aan jou om je kind vanaf jonge leeftijd in aanraking te laten komen met die verhalen: voorlezen, kijken, luisteren, spelen en doen dus.

Maar… in hoeverre kunnen media bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Moet dat eigenlijk? En als je media bewust wilt inzetten… hoe pak je dat aan thuis? Welke media zijn daarvoor het meest geschikt en hoe begeleid je kinderen daarbij?

Ben je op zoek naar meer informatie over dit onderwerp? Meld je dan aan voor dit (landelijke) webinar. Samen met Denise Bontje (mediasmarties.nl) duiken we in het media-aanbod voor jonge kinderen. Je krijgt antwoord op vragen die je als ouder hierover kunt hebben. Ook gaan we in op een bewuste inzet van media en begeleiding van kinderen.

Om je op weg te helpen krijg je ook nog Mediatips voor thuis mee (Kijk hoe ik groei!), vol verhalen om mee aan de slag te gaan samen met je kind. Moet je eens opletten hoe je kind groeit!

Het webinar wordt georganiseerd door Netwerk Mediawijsheid, BoekStart, Cubiss, Mediasmarties en de KB. Meld je aan via onderstaande knop. Op 28 maart sturen we je 15 minuten voor aanvang de link van het webinar toe.

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets