20 - 2001,5mLIVETICKET> 20

Skillsdojo: Avatar Special (7+)

Maak een animatiefilm van jouw avatar!

Tijdens de Skillsdojo: Avatar Special maak je eigen animatiefilm met geluid en special effects! Let op: De workshop bestaat uit 2 delen. Het eerste deel is op 19 januari, het tweede deel op 26 januari. In het eerste deel bedenken we het verhaal, maken we een avatar van jezelf (de hoofdrolspeler natuurlijk), decors, een storyboard en props. Kortom: het hele idee en hoe dat er ongeveer uit moet gaan zien! Dat mag jij natuurlijk helemaal zelf bedenken. We maken hiervoor gebruik van verschillende technieken en materialen uit NXT Lab.

In het tweede deel van de workshop gaan we aan de slag met het filmen en het editen. Je gaat een animatiefilm maken van jouw Avatar! Hoe maken we alles nou tot een geheel en zetten we er special effects en geluiden onder? Dat leer je tijdens deel twee. Dus kan jij beide keren en wil je leren hoe je een toffe animatie met een Avatar van jezelf kan maken? Dan mag je deze workshops niet missen!

Wanneer je je opgeeft voor deze workshop, geef je je automatisch op voor beide delen: Deel 1 op donderdag 19 januari en deel 2 op donderdag 26 januari om 15:00 uur. 

Deze activiteit staat niet meer op de agenda. Voor een overzicht van onze activitieten ga je naar agenda & tickets